Monday, 17 October 2016

Top 3 most wanted place to go

Well based on the title pun dh boleh agak kan ni entry pasal apa. So currently nk tulis la pulak top 3 most wanted place to go.

3rd place: London, United Kingdom

      London Bridge (176647462) London Eye and County Hall, London (1397162)
So, first tempat yg nk pegi ialah London, UK. Ni boleh dikatakan majority sebab nk tengok suasana dkat sana macam mane. Maklumlah, orang yg jarang keluar rumah memang macam ni. Negara sendiri tk habis terokai dh sibuk nk pegi negara org lain. Tapi dengar cerita dkat sana banyak tempat yg best utk shopping. Kalau bawak satu family pegi sana memang balik hotel utk tidur je la. Pagi sampai malam semua keluar jalan2. Tapi rasenya lagi okay keluar jalan2 daripada terperap dlm hotel tk buat apa2. Cuma kene bersabar sikit dgn apa yg ada dijual jgn beli je semua benda yg ada.


2nd place: Istanbul, Turkey

 Стамбул (166754171) Istanbul, Cami (174010903)
Second is Istanbul. Reason nk pegi sana sebab pemandangan dekat sana cantik gila. Kalau tk percaya korg boleh tanya pakcik Google. Serious lawa gila view dia. Other than that, kalau nk jalan2 shopping pun boleh banyak je kedai tepi jalan ada. Lagi2 time malam.


1st place: Paris, France


Paris (124407951) Tour Eiffel Wikimedia Commons (cropped).jpg The underworld nightclub of the past - now a neon paradise! (1342107) Paris (94689539)
Finally, tempat yg paling nk pergi of course la Paris. Kalau dh dkat Paris sudah tentunya akan ke Eiffel Tower. Sebab rasanya majority yg pegi ke Paris for vacation of course akan pegi Eiffel tower. Nk pegi sana pun just nk ambik angin jalan2, kalau boleh aktiviti dkat sana tk perlu la pack setiap hari. Just menikmati permandangan dkat sana.

Rasenya tu je yg boleh diceritakan, kalau korg pula korg nk pegi mana?

1 comment: